Construcţia bisericii parohiale

Viața parohiei Iulie 22, 2014

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, la parohia noastră s-au reluat lucrările de construcţie a noii biserici parohiale, astfel că începând cu data de 15 iunie s-au efectuat lucrări de compactare a pernei de pământ lângă radierul deja turnat, iar imediat după această etapă s-a început montarea cofrajelor la pereţii demisolului, pentru a se turna betonul.

În ziua de 17 iulie a.c. s-au turnat 64 mc de beton, fapt pentru care aducem mulţumiri Bunului Dumnezeu, dar remarcăm şi implicarea credincioşilor, care împreună cu unii membri ai Consiliului Parohial, în mod voluntar au ajutat la buna desfăşurare a lucrărilor din aceaastă săptămână. Menţionăm familia Aniculăese Ştefan şi Angelica precum şi Răuţu Parascheva, care au asigurat în ziua turnării, agapa pentru cei unsprezece ostenitori.

Reamintim tuturor că pentru continuarea lucrărilor (urmează scările şi placa de la cota zero) avem nevoie în primul rând de rugăciunea fiecărui enoriaş al parohiei, dar şi de implicarea financiară a oricărui creştin din satul nostru sau din afara lui, de aceea vă rugăm să contribuiţi din acest punct de vedere la terminarea demisolului bisericii noastre, fie prin casierii noştri, fie prin virament bancar.

COD IBAN: RO97RZBR0000060014376084

 

 

BUNUL DUMNEZEU SĂ BINECUVINTEZE PE TOŢI DONATORII   !!!