Să-l ajutăm pe Luca!

Viața parohiei Iulie 5, 2015

Adresăm o rugăminte pentru toţi cei care citesc aceste rânduri de a fi alături de familia Deleanu din Târgu Frumos. Această familie este greu încercată deoarece băietelul Luca a fost diagnosticat cu o formă foarte severă de cancer si are urgent nevoie de bani pentru a continua tratamentul în străinătate.

Medicii nu i-au dat nici o şansă în România dar speranţele vin de la o clinică de specialitate din Turcia unde ar urma să faca o serie de tratamente. Acolo a scăpat cu viaţa o tânără care suferea de aceeaşi boală iar succesul tratamentului le dă speranţă şi părinţilor lui Luca. Problema este că astfel de interventii sunt foarte costisitoare. În prima etapă ar avea nevoie de peste 50.000 de euro bani care pot fi adunaţi de la dumneavoastră cu puţină bunăvoinţă. Dacă nu, foarte curând boala se va agrava iar copilul risca să devină victima unui sistem de sănătate incapabil să rezolve astfel de cazuri urgente.

Cel mai mare păcat al zilelor noastre este păcatul indiferenţei. Să nu ne lăsăm cuprinşi de aceasta şi să ajutăm după puterile noastre. Vă rugăm de asemenea să-l pomeniţi pe micuţul Luca- Cristian la rugăciune, pentru ca Dumnezeu să-l întărescă şi să-i dea sănătate.